ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
banner image
second banner image
 
ΓΑΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Μυτιλήνη
 
 
Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “ΓΑΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ” το βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δημιουργήθηκε με αγάπη, όραμα και με κύριο στόχο να παρέχει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, εταιρείες και νομικά πρόσωπα στην Μυτιλήνη και στα γύρω νησιά.

Καθώς οι ανάγκες της εποχής μας και οι συνεχείς μεταβολές στη φορολογική και εργατική νομοθεσία δεν επιτρέπουν εφησυχασμό και απαιτούν αξιόπιστους συμβούλους, στο λογιστικό - φοροτεχνικό μας γραφείο, φροντίζουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. 

Για το λόγο αυτό έχουμε στελεχώσει το λογιστικό γραφείο μας με μια αξιόλογη και δυναμική ομάδα έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων λογιστών οι οποίοι εργάζονται σε μόνιμη βάση και μπορούν να καλύψουν ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών.

 

 

 
 
Σεβόμενοι τους πελάτες μας, το λογιστικό γραφείο μας, στηρίζεται απόλυτα στην γνώση του αντικειμένου και με συνέπεια και επαγγελματισμό προσφέρει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, νομικά πρόσωπα και ιδιότητες στην Μυτιλήνη και τα γύρω νησιά, δίνοντας άμεσες και έγκυρες λύσεις σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα αλλά και χάρη στην μακροχρόνια παρουσία μας στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες σε όλων των κατηγοριών βιβλία.

Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίζουμε έναν - έναν προσωπικά, για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε εξειδικευμένα και στοχευμένα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες σας. Η επιτυχία της συνεργασίας μας βασίζεται στην πολυετή πείρα μας στην συνέπεια στην αξιοπιστία και στην εχεμύθεια μας.

 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για κάθε
λογιστικό και φοροτεχνικό θέμα που σας απασχολεί.