ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
banner image
second banner image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Γιαλανού Παναγιώτα | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Μυτιλήνη
 
Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “ΓΑΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ” το βρίσκεται στην Μυτιλήνη, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε αθλητικούς συλλόγους, σωματεία, ΜΚΟ και νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικά.

Οι έμπειροι λογιστές μας φροντίζουν να βρίσκουν πάντα τις σωστές λύσεις σε κάθε λογιστικό και φοροτεχνικό θέμα που σας απασχολεί, με επαγγελματισμό και ταχύτητα. Ταυτόχρονα, μεριμνούν για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγησή σας ώστε να μην βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι ή εκπρόθεσμοι.

Η εμπειρία μας στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών, μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε ένα οικονομικό περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει. 

 

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, οι οποίοι νιώθουν ασφαλείς ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε οικονομικό και φορολογικό τους ζήτημα.

Στο λογιστικό γραφείο μας, όλα αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας υπεύθυνα, με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια, αρχές που αποτελούν τα θεμέλια της κάθε συνεργασίας μας και αποτελούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτείνουν.
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
   
Τήρηση - Ενημέρωση Βιβλίων Εσόδων - Εξόδων
   
Υποβολή ΦΜΥ
   
Υποβολή δήλωσης ΦΠΑ
   
Σύνταξη ταμειακών ροών
   
Διεκπεραίωση όλων των φοροτεχνικών υποχρεώσεων
   
Συμβουλές σε θέματα απασχόλησης προσωπικού
 
 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για κάθε
λογιστικό και φοροτεχνικό θέμα που σας απασχολεί.